Back to Top

Aanbod

Origineel, uniek en leerzaam

Verras familie, vrienden, kennissen, collega’s of gasten eens door ze te trakteren op een superleuke, onvergetelijke ochtend, middag of avond verzorgd door kruidenproeverij LindenGroen. U kunt zelf in het Heuvelland een locatie bepalen of in overleg met LindenGroen.

De activiteiten van kruidenproeverij LindenGroen lenen zich uitstekend voor een verjaarspartij, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, partnerprogramma of familiere√ľnie en combineren prima met een romantisch of spiritueel verblijf in Bourgondisch Limburg. De mogelijkheden zijn legio. Lekker naar buiten voor een boeiende kruidenwandeling, binnen kiezen voor een wilde (eetbare) plantenwandeling aan tafel of voor een lezing, met of zonder aanvullende proeverijtjes of workshop: meesterherborist Anne van der Linden kan het allemaal tot in de puntjes voor u verzorgen!

Kies een plek

U kunt zelf aangeven waar u een wandeling met eventuele aanvullingen verzorgd wilt zien. Kruidenproeverij LindenGroen zet hier voor u een aantal suggesties op een rijtje:
Etenaken/Wijlre, Groot-Welsden/Margraten (ook voor rolstoelers), kasteelparkwandelingen, Voeren, St. Geertruid, Mheer, Vaals, Mechelen, Vijlen, Slenaken, Epen, Spaubeek, Neerbeek, Eijsder Beemden, Maastricht, Banholt, Reijmerstok, Schin op Geul, Houthem/St. Gerlach en Kerkrade. Volop keus en voor elk wat wils! De wandelingen verschillen in lengte en zwaarte. Vraag er naar, wij adviseren u graag!