Back to Top

Home

Zien, voelen, ruiken, proeven

Waarom brandt een netel? Welke bessen zijn giftig? Smaakt de wortel van nagelkruid hetzelfde als kruidnagel? Waarom eet een beer in de lente daslook? Is kamille een medicijn? Waar gebruik ik vlierbessen voor of gember?

Vind een antwoord op deze en andere vragen door eens samen met Kruidenproeverij LindenGroen op ontdekkingstocht te gaan naar de fascinerende wereld van kruiden. Naar bijzondere planten die al sinds mensenheugenis medisch, culinair en cosmetisch worden gebruikt. Leer met andere ogen te kijken naar die planten vlak om ons heen en ervaar de kracht ervan met al uw zintuigen. Kijk, voel, ruik en proef!

Kruidenproeverij LindenGroen verzorgt interactieve wilde (eetbare) plantenwandelingen, theeproeverijen en nog veel meer op locatie in Zuid-Limburg!

 

Agenda

mei
23
za
2020
Kruidig Voeren
mei 23 @ 14:00 – 16:00

Details volgen.

jun
20
za
2020
Bosquetwandeling @ Abdij Rolduc
jun 20 @ 11:00 – 12:30

De wandeling op stille zaterdag 11 april is verplaatst naar zaterdag 20 juni. Dan organiseert kruidenproeverij LindenGroen een heerlijke wilde (eetbare) plantenwandeling door het bosquet van abdij Rolduc. Na afloop kan iedereen op eigen gelegenheid natuurlijk nog iets gaan eten en drinken in de kloosterbrasserie.
Aanmelden via info@kruidenproeverij.nl.
Bij minder dan 8 aanmeldingen gaat de wandeling niet door.