Back to Top

Home

Zien, voelen, ruiken, proeven

Waarom brandt een netel? Welke bessen zijn giftig? Smaakt de wortel van nagelkruid hetzelfde als kruidnagel? Waarom eet een beer in de lente daslook? Is kamille een medicijn? Waar gebruik ik vlierbessen voor of gember?

Vind een antwoord op deze en andere vragen door eens samen met Kruidenproeverij LindenGroen op ontdekkingstocht te gaan naar de fascinerende wereld van kruiden. Naar bijzondere planten die al sinds mensenheugenis medisch, culinair en cosmetisch worden gebruikt. Leer met andere ogen te kijken naar die planten vlak om ons heen en ervaar de kracht ervan met al uw zintuigen. Kijk, voel, ruik en proef!

Kruidenproeverij LindenGroen verzorgt interactieve wilde (eetbare) plantenwandelingen, theeproeverijen en nog veel meer op locatie in Zuid-Limburg!

 

Agenda

mei
18
za
2019
Inheemse kruidenwandeling
mei 18 @ 14:00 – 16:00

INSCHRIJVEN: info@voerstreek.be, +3243810736

INHEEMSE KRUIDENWANDELING
Tijdens deze superleuke en leerzame wandeling met kruidenkundige Anne van der Linden leer je met eigen ogen zien wat er allemaal om ons heen groeit en bloeit. Onderweg ontdek je wat je wel en niet kunt doen met al die planten en bloemen.
Kijk voor meer informatie onder evenementen www.voerstreek.be.

jun
7
vr
2019
Wilde (eetbare) plantenwandeling @ Brasserie Pauls
jun 7 @ 10:30 – 12:15

Heerlijke wandeling door het Limburgse heuvelland.
Aanmelden via info@kruidenproeverij.nl onder vermelding van het aantal personen en telefoonnummer.
Bij minder dan 8 deelnemers gaat de wandeling niet door.